2 Eylül 2014 Salı

Masonlarin Esrarı Yazar : Leo Taxil Sebil Yayınları : Dünya hakimiyeti planı :Dünya Hakimiyeti planı yapıldığını ve bu planın 2/3 ünün bu güne kadar gerçekleştiğini biliyor muydunuz ? Bu plan şöyle :



Kendisi de bir zamanlar Mason olan Leo Taxil in 1800 lerin sonlarına doğru kaleme aldığı ve masonların ve masonlugun cirkin yüzünü ifşa eden eser.

 Ülkemizde bugüne kadar Masonluk ve Siyonizm hakkında pek çok eser yayınlanmıştır. Denilebilir ki bunların vulgarize avamı bir uslûbla yazılarak mes'eleyi tabana indirmek gayreti güdenlerinden akademik seviyedekileri ne kadar Leo Taxil'in şu yayınladığımız eserinden az veya çok istifade etmemiş olanı yok gibidir.

Bu eser Leo Taxil tarafından kaleme alınmıştır.1881'de Mason Locasına giren Taxil bilinmeyen bir nedenle1885'te Masonluktan ayrılarak Masonluk aleyhine yazılar yazmaya başlamıştır.Genç yaşta şüpheli bir şekilde ölmüştür.

 İlk olarak Sultan 2.Abdülhamit Han zamanında İstanbul'da hikmet matbaası tarafından Osmanlıca'ya çevrilmiştir.Malum olduğu üzere Hikmet Matbaası Filipeli Ahmed Hilmi'ye ait olduğu bilinmektedir

Ziya Nur Aksun'a göre Ahmed Hilmi'nin 1914 yılındaki ani ölümünde masonların parmağı vardır ve bu şüpheli ölüm ,bu kitabı tab' etmiş olmasından olduğu kanaatindedir.Ve kitabı tercüme edenler kitabın üstüne isimlerini yazmaya cesaret edemeyip ''Elif.Mim''ve ''Mim.Ra'' harflerini koymakla iktifa etmişlerdir.

Bu kitap Masonluk üzerine yazı yazan hemen hemen herkesin kaynakları arasında bulunan bir eserdir.Eser Sebil Yayınevi tarafından Osmanlıca'sından tercüme edilmiştir.

Kim bu Masonlar ? Ne iş görürler ? Nasıl bir teşkilattır ? diye merak ediyorsanız bu kitapla başlayabilirsiniz. Dünya hakimiyeti planı :Dünya Hakimiyeti planı yapıldığını ve bu planın 2/3 ünün bu güne kadar gerçekleştiğini biliyor muydunuz ? Bu plan şöyle :

3 dünya savaşı çıkarılacaktır. Bu savaşlar ve hedefleri şunlar:

*** Birinci Dünya Savaşı sonunda içinde Rus Çarlığının da bulunduğu, planı yapanların dünya hakimiyetine engel olan Avrupa’daki son imparatorluklar yıkılarak Komünizm aracılığı ile Ataizme yol verilip, onun yayılmasının sağlanması.

*** İkinci Dünya Savaşı ve sonucunda Avrupa siyasi ve ekonomik bakımından zayıflatılarak Komünizm güçlendirilecek, sağ ve sol iki siyasi gruplar karşı karşıya getirilecek.
Aşırı Avrupa milliyetçiliği ( Nazizm ve Faşizm ) Yahudi ırkçılığı ( Siyonizm ) asındaki tansiyonun yükseltilmesi ile Filistin’de bir Yahudi devleti kurulması.

*** Bu Yahudi Devletinin kurulması dolayısı ile, eskiden beri güçlü devletlerin ilgisi çeken Orta Doğu’da gerginliğin arttırılması ve bütün güç odaklarının içinde yer alacağı bir 3. Dünya Savaşı çıkarılması ve bunun sonucunda İslam ve Siyonizm’in birbirini yok etmesi.

Nasıl plan ilginç ve gerçekçi değil mi ?
Neden gerçekçi ?
Çünkü, planın ilk iki aşaması gerçekleşti.
Sıra 3. aşamada yani Syonizm yani Yahudiler ile İslam karşı karşıya.
İkinci Dünya Savaşında Yahudileri kıyıma uğratan Avrupa, şimdi ABD ile birlikte Yahudileri koruyor.

Şu anda Orta Doğu'da müthiş bit gerginlik var

Arapların bir bölümü ve Yahudiler devamlı savaşta.
Savaşı tüm İslam ülkelerine yaymak hedefinde de adım adım ilerleme yaşanıyor.
Öyle görünüyor ki, Orta Doğu’da çok uzak olmayan bir zaman içinde büyük çapta bir savaş başlayabilir.

Daha doğrusu başlatılma gayretleri son hızıyla devam ediyor.
Orta Doğu gerginliğine son Davos’ olayı ile biz de bulaştık, kıyısından köşesinden.
Yani plan başarı ile yürüyor…

Şimdi gelelim bu planı kim yapmış, ne zaman yapmış meselesine ?
Bu plan gizli İllüminati Derneği’nin üyesi ve Amerika’da zencileri kırıp geçirten Ku Kulux Klan çetesinin kurucularından, Masonluğun en üst decesi olan 33. derece Mason olan Boston 1809 doğumlu Albert Pike tarafından yapılmış. 1871 tarihinde, kendisi gibi İllüminati üyesi olan İtalyan Devlet adamı Mazzini’ye bir mektup yazarak onunla paylaşmıştır. Yani bir bu Masonik Plan bir şekilde ele geçen bu mektupla deşifre olmuştur.

1870 lerde ın dünya hakimiyeti planı bu güne kadar, sessiz ve derinden yürümüş bu günlere gelinmiştir. Planın son aşaması için yani İslam-Yahudi savaşının büyütülerek Dünya Savaşı haline dönüşmesi olmayacak iş değildir.

İslam ve Siyonizm birbirini yediğinde ortada ne kalacaktır.
Batı dünyası yani ABD ve Avrupa
Dünya ekonomisini ellerinde tutan ticaret ve sanayi şirketlerinin patron ve yöneticileri de büyük ölçüde masondur.

Planın son aşaması yani 3. Dünya Savaşı gerçekleştiğinde Masonların Dünya Hakimiyeti planları hayata geçmiş olacaktır.

Tekrar ediyoruz , Bu bilginin kaynağı:

Bu plan Sebil Yayınlarından 2008 de yayınlanan Leo Taxil’in MASONLARIN ESRARI isimli eserinde yer almaktadır. Leo Taxil Üst derece masonken Masonluktan ayrılmış, bu yer altı teşkilatının iç yüzünü açıklayan 9 kitap yayınlamıştır.

1854 Marsilya doğumlu olup, genç yaşta ( 53 yaşında ) 1907 yılında ölmüştür. Ölümünde bir delili olmasa da Masonların parmağı olduğu kanaatı hakimdir.

Ayrıca eserin Fransızca orijinalinin yayınlanmasını gerçekleştiren yayıncıların tümü öldürülmüştür.

Masonlarin Esrarı Yazar : Leo Taxil
DEVAMI İÇİN TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder