10 Eylül 2014 Çarşamba

SİYASETİN SATILMIŞ HAİN YAZARLARI İĞFAL : Avrupa Birliği’nin 2002–2010 sürecinde hibe vererek iğfal ettiği vakıf, sendika, meslek odası, sanayi ve ticaret odası, dernek, meslek lisesi, üniversite, birlik ve belediye sayısı toplam 2.357’ye ulaştı


YAZAR : Yılmaz Dikbaş


Avrupa Birliği’nden doğrudan ya da dolaylı yoldan hibe almış kişi, kurum ve kuruluşlar, para karşılığı iğfal edilmeyi kabul etmişlerdir. 

En az 2.000 gazeteci, köşe yazarı, TV programcısı ve editör Avrupa Birliği’nden hibe alarak iğfal edildi…
23’ü üniversite hocası 41 Türk, Avrupa Birliği’nin Türkiye’deki ‘Avrupa Takımı’nda yer alarak iğfale boyun eğdi… 

Avrupa Birliği’nin hibe vererek iğfal ettiği bazı üniversite hocaları ve yazarlar, sözde soykırımı kabullenip Yahudilerden, Ermenilerden Özür Dileyenlerin elebaşlığını yaptılar…
ABD ve AB güdümünde, Türkiye’de Türk-Kürt çatışması çıkarmak isteyenler, Alevi-Sünni ayrışmasını körükleyenler, Cumhuriyet Devrimlerine saldıranlar ve Türk Ordusuna                      
                                            havlayanlar kimlerdir diye baktığımızda,

Hep karşımıza Avrupa Birliği ve  Siyonist Soroshibeleriyle iğfal edilmişler çıkıyor…
Bu piyasanın ünlü taciri Siyonist Soros bakın ne diyor:
Yeşil Gladio"nun dinci tetikçileri
FBI"ın yetiştirdiği dinci istihbaratçılar
CIA"in kefil olduğu dinci cemaat liderleri
ABD"den maaş alan dinci köşe yazarları
Utah"ta TSK aleyhine yayın yapan dinci yalan makineleri
Kendini peygamber sanan Amerikalı şeyhe bağlı dinci milletvekillleri
Yahudi malları almayın"deyip Yahudilerle ticaret yapan dinci gazete ve Irkçı gazeteler.

Emperyalistler, yani saldırgan, yayılmacı ve sömürgeciler, tezgâhladıkları
Yeni Dünya Düzeninin şifresini kafalara şöyle çivilediler:
"Her şey satılıktır!"
Bu düzende geçerli olan, Serbest Piyasa Ekonomisidir.
"Piyasa, ahlâk içermez"
Öyleyse artık bilinen ahlâk kuralları geçerli değildir, her şey satılıktır.
Onur, şeref, aşk, sevgi, sevgili ve eş satılıktır…Vatan sevgisi, vatan, ulus sevgisi ve ulus satılıktır…Kalem tutan eller, televizyon kanallarından seslenen ağızlar satılıktır…
Egemenlik de satılıktır bağımsızlık da…Eğitim de satılıktır, sağlık hizmetleri de…
Üniversitelerimiz de satılıktır, profesörlerimiz de…Emek de satılıktır, emekçi de 
    E K M E K Ç İ L E R  DE     SATILIKTIR
O Zaman; Zamanı ve sonu geldi artık Tehlike, tehlikeyi göze almadan yok edilemez



AJAN YAZARLAR:
Ergün Poyraz 


 



Dünyanın en sinsi takiyyecilerinin deşifresi.
Ergün Poyraz kimdir?


ERGÜN POYRAZ,  gizli iktidar  (derin devlet ve müttefikleri) tarafından düşman ilan edilen kişiler hakında yazılan psikolojik harp  kitapları yazarı.

Kitapları doğruluğu tartışmalı ve daha önce müttefik köşe yazarları (MALUM KİM OLDUĞU BELLİ OLAN Emin Çölaşan vb.) tarafından  yayınlanan istihbarat raporlarının   çeşitli  iftiralarla piyasaya servis edilmesi şeklindedir.

Yazar hakkında kitapları dahil hiç bir yerde sadra şifa iki satır cümle bulmak imkansızdır.

Kendini bu kadar gizlemeside bu iddiaya bir delil olarak sunulabilir.

Yazığı kitapların tarihlerine bakıldığında hepsinin psikolojik harp amaçlı olduğu kolaylıkla görülecektir.

Poyraz’ın yazdığı ‘Refah’ın Gerçek Yüzü’, Refah Partisi’nin kapatma davasında belge olarak kullanıldı. ‘Fethullah’ın Gerçek Yüzü’ adlı kitap, Gülen iddianamesinin temelini oluşturdu. Ergün Poyraz, Refah Partisi’nin kapatılmasında, Necmettin Erbakan hakkında açılan soruşturmalarda merkezi bir rol oynadı. Çeşitli cemaat ve vakıfların etkinliklerine ait kaset arşivi yaptığı bilinen Ergün Poyraz, dönemsel olarak bunları bazı televizyon kanallarına servis yaptı. Poyraz’ın, Gülen’in ‘terör örgütü kurmakla’ suçlandığı davada montajlı CD hazırlayarak mahkemeye verdiği ortaya çıktı, davada tanık olarak dinlenen Osman Ak’ın ifadesiyle Çağdaş Eğitim Vakfı yöneticisi Gülseven Yaşer’den sürekli para aldığı belirlendi. Poyraz’ın Erdoğan ve Gül’ü hedef alan kitaplarının bilimsel dayanağı olmadığı, hakarete varan cümleler kullandığı belirtiliyor. kaynak: zafer kütük star gazetesi
Cumhurbaşkanlığı sürecinde yazılan Musanın Evlatları serisi ise zamanlama açısından hayli ilginç.

Bu serinin ilk kitabı Musanın Evlatları: Tayyip ve Emine Tayyip Erdoğanın cumhurbaşkanı olacağı söylentilerinin zirvede olduğu ve önünde hiç bir engel bulunmadığı zamanda yazılmış..

Kitap piyasaya girer girmez Emin Çölaşan tarafından  tanıtılarak “lütfen alın, ille okuyun” söylemi ile tavsiye edildi.

Serinin ikinci kitabı “Musanın Gülü” ise Abdullah Gülün adaylığı ilan edilir edilmez alelacele piyasaya sürüldü..

Bu kitapta hemen müttefik yazarlar tarafından hararetle alkışlandı.

üçüncü kitap ise ikisini alana biri bedava anlayışı ile Bülent Arınç hakkındaydı.”Musanın mücahidi” olarak tanıtılıyor ve böylelikle AKPnin üçlü sacayağının yahudi ilan edilmesi tamamlanmış oldu.

Elbette istihbarat arşivleri hizmetine tahsis edilen yazarın kimin emellerine hizmet ettiği ise kolaylıkla anlaşılıyordu.

Her biri böyle bir işlev için yazılmış kitaplar..

Peki bu  araştırmacı Ergün Poyraz kimdir?

İşte kendisi hakkında yazılanlar… Evinden Kara Kuvvetleri Komutanlığı istihbarat arşivi çıktı

Vatansever kuvvetler birliği bağlantısından gözaltına alındıNethaber genel yayın yönetmeni Nevzat Basım:Ergün Poyrazı nasıl keşfetmiştim? yazının haberi Nevzat Basımın bu konuyu anlattığı köşe yazısına ulaşmak için tıklayın

Bir Elinde Kasetler Bir Elinde İstahbarat Arşivleri:

İşte derin yazar

Gazeteci-Yazar Ergün Poyraz, bu sabah saatlerinde Ankara Terörle Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alındı. Vatansever Kuvvetler Güçbirliği Derneği ile ilişkisi olduğu iddiasıyla hakkında İstanbul Beşiktaş Başsavcılığı tarafından yakalama emri verilen Poyraz’ın ifadesinin alınacağı belirtildi.
kaynak:star gazetesi


1-Emin Çölaşana göre Aydınlı bir çiftçi

2- Serdar Turguta göre korunan biri:

Ben kitapların yazarı Ergün Poyraz’ın kim olduğunu araştırttım arkadaşlara. İnternet’te google’a baktığınız takdirde çoğunlukla kitaplarına ulaşıyorsunuz yazarın. Hayatı ile ilgili fazla bilgi yok. Anlaşılıyor ki; 44 yaşındaymış bu kişi. 20 yıldır da araştırmacı-yazarlık yaptığını söylemiş.Onun 1997’de kaleme aldığı ‘Refah’ın Gerçek Yüzü’, Refah Partisi’nin kapatma davasında belge olarak kullanılmış.Yazarın üçüncü kitabı olan “Fethullah’ın Gerçek Yüzü” adlı kitap, Gülen iddianamesinin temelini oluşturmuş.Bu kadar ilginç bir ‘curriculum vitaesi’ bulunan bir kişiyi gazeteci olarak merak etmemiz tabii… “Acaba o bağlantılı bir insan mı? Onu koruyanlar mı var” diye düşünmemiz de doğal.Yazar arkadaşlarımın bu konudaki sorularına ‘Türk Silahlı Kuvvetleri içinde ahbaplık ilişkilerim var. Bunun dışında başka bir ilişkiden söz etmek mümkün değil’ diye cevap vermeyi yeterli bulmuş.

 3-Fehmi Koruya göre Refah ve Gülen davalarında DGM’nin arşivi görevi gören(!) bir kaset kolleksiyoncusu:Ergün Poyraz, Refah Partisi’nin kapatılmasında, Necmettin Erbakan ve arkadaşları hakkında açılan soruşturmalarda merkezî bir rol oynamıştı. Bir süreden beri, Ankara DGM’de bir başka dâvânın açılması için de çaba gösteriyor.Çeşitli cemaat ve vakıfların etkinliklerine ait kaset koleksiyonu yapan Ergün Poyraz, televizyonların başlıca besleyicisi durumunda. Koleksiyonundaki kaset sayısının bini aştığı, o sayede elde ettiği servetin haddi hesabı olmadığı söyleniyor… Uğur Dündar’ın kullandığı kasetlerin o koleksiyona ait olduğunu düşünmem boşuna değil…yazının tamamı


Bir bölümü Işık TV’de yayınlanan, Çağdaş Eğitim Vakfı yöneticisi Gülseven Yaşer’le arkadaşı arasındaki konuşmanın yayınlanmayan bölümlerinin de yer aldığı video kaseti mahkemeye sunan Aksoy, söz konusu kasetin dava dosyasında bulunan delillerin uydurma olduğunu ortaya koyduğunu söyledi. Hukuka aykırı yöntemlerle elde edilen bu uydurma delillerin hükme esas alınmaması gerektiğini ifade eden Aksoy, müvekkiline karşı komplo kuran bu ideolojik organizasyonun Gülen’in aleyhinde montaj CD ve kaset hazırlayarak mahkemeye verdiğinin, davada tanık olarak dinlenen Osman Ak’ın bu organizasyon ile işbirliği içinde olduğunun, Eyüp Kayar ve Serhat Özkan’ın bu organizasyonun vaat ettiği maddi menfaatler karşılığı yalan tanıklıkta bulunduklarının, tanık Ergün Poyraz’ın Gülseven Yaşer’den sürekli para aldığının ortaya çıktığını bildirdi.

buradan tamamına ulaşın

3-Misyonerler arasında altı ay yaşayarak kendisini hiç belli etmeyen yazarın bu kitabıda ilginç. Ancak hristiyanlaık ve musevilik hakkındaki ifadeleri kendisinin müslümanda olamayacağını gösteriyor.

Kitabın tanıtım yazısı

“Yazar, bu kitabıyla da dünden bugüne yahudi ve hıristiyanlığın kutsal kitaplarının Allah tarafından değil, şeytan marifetiyle yazdırıldığını yine hıristiyan ve yahudilerin kutsal kitapları ve belgeleriyle kanıtlıyor. Hıristiyanlığın sevgi dini değil, her yanının kan, kılıç, savaş, ihanet, katliam ve tecavüz fışkıran lanetli İsa’nın, lanetli dini olduğunu belgeliyor.
Yazar, Misyonerler arasında geçirdiği altı ay içersinde, ülkemiz için oluşturulan kara tehlikeyi, irticanın katmerlisi tüm kanıtlarıyla gözler önüne seriyor.”

buradan

4-Aslında kendisine en güzel cevabı Ahmet Hakan veriyor:

“Tayyip Erdoğan”a 32 açıdan öldüresiye çakma ve bitirme kitabı” olarak niteleyebileceğimiz bu kitap, şöyle bir Tayyip Erdoğan profili çiziyor:

BİR: Tayyip Erdoğan biraz Rum, biraz da Gürcü”dür.

İKİ: Kökeninde birazcık da Yahudilik vardır.

ÜÇ: Ama aynı zamanda takıyye yapan bir şeriatçıdır.

DÖRT: Amerikan, İngiliz ve İsrail büyükelçileri ve istihbarat örgütleri tarafından eğitilip desteklenmiştir.

BEŞ: Ama aynı Tayyip Erdoğan, ABD ve İsrail”in can düşmanı Usame Bin Ladin”e de acayip hayrandır.

ALTI: Eşi Emine Erdoğan Arap değildir, Yahudi”dir.

YEDİ: Ama aynı Emine Erdoğan, iflah olmaz bir şeriatçıdır demekte.

Ortaya çıkan bu profile bakınca , Hiç bir tutarlığı olmayan Bu yalanlanları söylemek için ne vaadlere inanıp , ne kadar paralar aldığını insan merak ediyor.Şimdi de yüz üstü 24 yıl hapisle yüz üstü bırakılmış.Buda aydın cahillerden oluyor galiba.

Tayyip”i bitirmeye inanmış , inandırılmış bir kişinin ortaya attığı derin çelişkiler çıkıyor…
Ve çelişkiler nedeniyle aklımıza araştırıldığında mühim bilgilere hemen ulaşmak mümkün.


Diğer kitaplarıda son kitabında olduğu gibi hep derin devletin kanlıları hakkında yazılmış karalama kitapları.

Yazar Ergun Poyraz’da JİTEM Elemanıymış

 

Erdoğan ve Gül’ün Yahudi olduğu yönünde kitaplar yapan Ergun Poyraz’ın JİTEM’den düzenli para aldığına dair belgeler bulundu.Demek herşey bir tezgahmış.Türk halkı uyan…
Ergun Poyraz’ın ‘istihbari amaçlı araştırmalarında kullanılması’ için JİTEM’den düzenli para aldığına dair belgeler Perinçek’ten çıktı. Poyraz’a biri Astsubay ikisi Uzman Çavuş üç de koruma tahsis edilmiş 

ERGENEKON törer örgütü soruşturmasının tutuklu sanıklarından yazar Ergun Poyraz’ın JİTEM’den düzenli olarak para aldığı ve JİTEM tarafından kendisine koruma tahsis edildiğine dair iddialar İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in odasında ele geçirilen CD’lerdeki belgelerle gözler önüne serildi. Poyraz’a ‘istihbari amaçlı araştırmalarda kullanılması nedeniyle’ düzenli olarak ödenen paralarla ilgili tutanaklar Ergenekon iddianamesinin 441 klasörlük belgeleri arasında yerini aldı.

‘İSTİHBARAT’ ÜCRETİ

DOĞU Perinçek’in işyerinde ele geçirilen Princo marka P420281107130821 seri numaralı CD içerisinde ‘(90) Tutanak (Ergun Poyraz) 1 milyar.doc.’’ adlı dosyada 5 adet tutanak çıktı. Bu belgelerin Ergun Poyraz’a ‘istihbarat amaçlı çalışma’ karşılığı JİTEM tarafından değişik tarihlerde ödenen paralarla ilgili detaylar olduğu görüldü. Poyraz’a ödenen paralarla ilgili tutanaklarda ‘Araştırmacı-yazar Ergun Poyraz’ın istihbari amaçlı araştırmalarında kullanılması nedeniyle İstihbarat Başkanlığı kasasından’ ibaresi dikkat çekti.

TANIDIK İMZALAR VAR

POYRAZ’A İstihbarat Başkanlığı kasasından 1 Temmuz 2004’te 1.000.000.000 TL (Bir milyar), 28 Ocak 2004’te 850 YTL, yine 28 Ocak 2004’te 250 dolar ve 18 Aralık 2003’te 750 YTL verildiğine dair tutanaklar bulundu. Poyraz’a verilen paralarla ilgili tutulan belgelerde bazı Jandarma İstihbarat görevlilerinin imzalarıyla birlikte onaylayan olarak Eruygur dönemi Jandarma İstihbarat Başkanı ve Ergenekon firarisi emekli Tuğgeneral Levent Ersöz ile Ergenekon tutuklusu Jandarma İstihbarat Teknik Takip Başkanı emekli Albay Atilla Uğur’un imzaları bulunuyor.

KİTAPLARI DELİL SAYILMIŞTI

ERGUN Poyraz, yazdığı kitapların Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya tarafından AK Parti hakkında açılan kapatma davasıyla ilgili iddianameye girmesiyle dikkat çekmişti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ve eski TBMM Başkanı Bülent Arınç için ‘Musa’nın Çocukları’ başlığı altında üçlü dizi kitap yayınlayan Ergun Poyraz, Erbakan döneminden itibaren çıkardığı bütün kitaplarda Milli Görüş ve Fethullah Gülen cemaatlerine yönelik ağır eleştiriler taşıyan kitaplar yazdı. Poyraz’ın yazdığı ‘’Refah’ın Gerçek Yüzü’’ adlı kitap RP’nin kapatılma davasında delil olarak kullanıldı. AK Parti’nin kapatılma davasında ise Poyraz’ın ‘’Patlak Ampul’’ adlı kitabı davada delil olarak kullanıldı.

Ergün Poyraz kimdir kaç yıl hapis cezası aldı?
Yazar Ergün Poyraz'a mahkemeden rekor ceza çıktı.
Bu haber 2013-08-05 13:52:52 eklenmiş ve 258 kez görüntülenmiştir.

 Ergenekon davasında kararlar açıklandı.
Yazar Ergün Poyraz'a en yüksek cezalardan biri verildi. 13. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti Poyraz'ı 29 yıl 6 ay cezaya çarptırdı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir kitabında "kişilik haklarına saldırıda bulunduğu" gerekçesiyle "Ergenekon davası" hükümlülerinden yazar Ergün Poyraz ve kitabın yayıncısı şirket aleyhinde açtığı davada, 4 bin TL manevi tazminat kazanmıştı.

Poyraz tarafından kaleme alınan "Musa'nın Çocukları Tayyip ve Emine" adlı kitapta, "Erdoğan'ın manevi şahsiyetine yönelik, kişilik haklarına tecavüz niteliğindeki gerçek dışı, tahkir ve tezyif edici, haksız ve hukuka aykırı beyanlara" yer verildiği belirtilmişti.

 
24 yıl 4 ay hapis cezası alan gazeteci Ergun Poyraz :

KASET ERGUN POYRAZ'DAN ÇIKTI

Gündem 29 Eylül 2010, Çarşamba
Ergun Poyraz'ın bilgisayarından çıkan ve Adli Emanet'e konulan "bel 1" kodlu belgede Baykal hakkında çok gizli bilgeler yer alıyor. Star'ın haberine göre Deniz Baykal'ın CHP genel başkanlığından istifa etmesine neden olan kasetin izi Ergenekon belgeleri arasından çıktı. Ergenekon'un Baykal üzerine uzun süre çalıştığı ve garsoniyerine varana kadar takibe aldığı belirlendi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Tayyip Erdoğan hakkında ısmarlama kitaplar yazan Ergenekon sanığı JİTEM'in maaşlı yazarı Ergun Poyraz'ın, Baykal hakkında da 'Arap Çocuğu' isimli bir kitap hazırlığında ortaya çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder